OMG
Publicerat den

Hejsan!!

Sitter här på lektionen eller har slutat för har gjort klar alla uppgifter! 
Kollade in på insta och såg två bilder jag var nära på att dö för.
Ni vet Molly Sanden och Danny Saucedo dem är ju i USA nu och då såg jag att molly hade lagt ut ett foto men även KENNY Justins föredeta livvakt men han tillbringar även mycket tid med Justin nu! 
Dem var och såg på basket till sammans! Vet ni hur sjukt det låter??? För Danny och Mollys musik har jag gillat länge och nu!! Nej, det bästa skulle vara om dem träffade Justin också. Man får se vad Kenny och dem hittar på!! 
kram 



Veckans låt!
Publicerat den

Veckans låt är en låt som har funnits i två år och den har haft stor betydelse för mig. Därför har jag lyssnat ganska mycket på den, men även lite extra! Har hört den här låten live av den rätta artisten och låten är Boyfriend!
Justin Bieber – Boyfriend 
 



Tävling!
Publicerat den

Hejsan!!
 
Kom nyss hem i från Vimmerby där det har varit tävling!
Det gick väl så där! Det började med att jag kom på att jag glömde mitt stativ i Mönsterås, men det får jag skylla mig själv. Men vissa skott blev bra och vissa blev mindre bra. Jag kom trea i min klass efter Gustav men det skilde bara 2,2 poäng och det är inte så mycket om man räknar med stå. Sen blev det final och jag gick vidare ditt. 14 skyttar och man skött skott för skott. Jag började på banna 6 och blev 4 i finalen. Känner min stolt då jag hade dem som sköt mest i stå som kom etta och två!
 
Sen åkte vi och åt med Amanda och hennes familj. Super mysigt. Jag tog en kyckling sallad som var jätte god.
 

 
Jag var så trött och så kom vi hem så sent så det blev inget KU i kväll!
Men ha det bra!
I morgon är det Måndag! Då ska man ha ledarskap och även ha dans uppvisning av danser på idrotten!
 



Chachi pants
Publicerat den

Hejsan!
 
Sitter här och kollar på chachi pants! Jag tror jag ska beställa ett par vad tycker ni?
Ska jag beställa och i så fall vilken färg 1 eller 2.
 
1.
2.

Kommentera!



Prov
Publicerat den

Hejsan!
 
Kom hem för bara ett tag sen. Skolan har väl varit som den brukar fast gjorde ett psykologi prov och fick tillbaka mitt naturkunskaps prov fick väl det jag ligger på men gillar inte att jag glömde en sak men ett C är bra!
 
Men nu ska jag skriva ner mina svar på intervjun jag gjorde med mormor och skicka i väg den. Sen blir det att ta bussen till mönsterås då det blir skytte! Längtar men hoppas ryggen håller sig där den ska in dag och inte gör så ont som sist! 
Nu lyssnar jag på "The lucky one" musiken som är i filmen. Såg filmen för första gången i går och jag tyckte den var sjukt bra så om du inte har sätt den så gör det!! :D
Jules Larson – You Know It's True
 
 
 
 



Kort dag
Publicerat den

Hejsan!
 
I dag blev det bara två lektioner så började 9:40 och slutade 11:45 bara för att samhällskunskapen var inställd!
Så när man kom hem var det skönt så jag satte mig vid datorn tänkte att kolla på en film men mina planer blev ändrade då jag hittade min mapp (på datorn) med alla klipp sen konserten för 11 månader och 2 dagar sen. Då blev jag fast i de. Det känns fortfarande som att det aldrig har hänt. Fast jag vet att det har hänt. Obeskrivligt.
 
Men nu så ska jag plugga lite psykologi då man har prov i morgon! Men tror det går bra hoppas det. Men även i kväll har jag utvecklings samtal. Skoj eller inte!
 
Ha en bra kväll, vi kanske hörs!
 
 
 



NEObiebermix
Publicerat den

Godkväll!
 
Nu sitter man här och har klippt i hop sin egna #NEObiebermix
Det skulle vara sjukt bra om ni gick in på länken här under
https://www.wevideo.com/view/168641444
 
Men i dag så har skolan varit bra en inställd lektion då blev det att vara med Esteterna i lite längre tid  väldigt roligt har saknat den tiden med gamla vänner sen högstadiet. Vi hade vi idrott där vi dansade det gick jätte bra om du frågade mig. Det är roligt att dansa om man får en partner som kan dansa. Man kan väl säga att det finns lite blandat! Sen kom man hem och såg på en serie och åt lite frukt innan man gick till församlingshemmet.
Men på vägen sms:ade jag med en vän och såg att världen är ganska liten igen.
 
Nu ska man väl gå och göra sig klar och så tänkte jag börja skriva lite har några små idéer i mitt huvud.
 
Då säger jag god natt!
Tryck på bilden så kommer ni också till videon!
Snälla kolla och gilla den!
K
 
 



första lektionen
Publicerat den

Hejsan!
 
Sitter här på min första lektion för i dag då de första var inställde! Så nu har är det pedagogiskt ledarska som jag håller på att planera till mitt ledarskap den 31 mars! 
Men sen är det lunch åh vad jag är hungrig nu! 
 
I kväll blir det tonår Film time! 
tomt eller vad ska man säga? 
 
kram



Torsdag
Publicerat den

Hejsan!!
 
Om bara några minuter så ska jag dra till skolan för en av dem längsta dagarna då man går till tjugo över tre. Inte roligt och så har man pyskologi i 80 min. Finns roligare dagar på schemat. Men i morgon är det FREDAG!
 
I går orkade jag inte blogga för jag var inte på humör och jag kände mig inte pigg i mig själv. Men får se hur den här dagen går. Jag längtar så mycket till söndag då det blir Västervik för kalas för Åke och ANNA! Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar Anna.
 
Men nu är klockan 8:00 så då ska jag dra!
ha det bra!!



Dagens peppande
Publicerat den

 



Dröm!
Publicerat den

Hejsan! Tänkte berätta om en dröm som jag hade i natt!
 
"Jag kom hem från skolan och slog mig ner i min säng med ipaden i högsta hug. Det första jag gjorde vara att kolla bloggen, men inget hade hänt där så jag klickade in mig på Twitter. Där såg jag att Justin hade skrivit en sak till Cody Simpson. Då kommenterad jag det han hade skrivit och skrev något typ " @justinBieber @codysimspon come to Sweden we miss you". Det gick inte många sekunder efter Cody började följa mig. Jag var överlycklig och då sickade jag ett direkt meddelande till honom och han svarade mig. Sen vaknade jag."
 
Men det jag ville komma med min dröm var att när jag vaknade i morse så klickade jag mig in på twitter och då hade Justin twittrat till Cody om något och jag kommenterade med båda i twittren. Jag skrev "
" @justinBieber @codysimspon i love you <3 come back to swedn" Sen gick jag och duschade och när jag kom tillbaka var jag nära på att gå i taket då hade Cody börjat följa lilla jag i Oskarshamn. Av alla 190 tusen följare han följer och jag är en av dem. Sjukt! Jag stod och hoppade lite fint i mitt rum
För Cody  är min 4 stora idol efter Justin, Ulrik och Selena!
 
Lyssna även på hans nya låt: Cody Simpson – SURFBOARD
Sjukt bra!!
 
Kram hoppas ni har någon som ni tycker om följer er!



Pratar
Publicerat den

Hejsan!!
 
Nu så ligger jag här på golvet och skypar med min kusin som jag saknar så sjukt mycket!
Men i skolan så gick det bra! När jag  kom hem så hade mitt efter längtade paket från Panduro kommit.
Nu så håller jag på med det. Men kan inte säga vad det är då det är en födelsedags present till min älskade kusin och hon kan läsa det här då blir det bar förstört.
 
i kväll så blir det lugnt då man inte har några prov den här veckan fast man har prov nästa måndag.
 
Kram på er!
 



Veckans låt
Publicerat den

Den här veckans låt är en låt jag har lyssnat mycket på och tycker ni också ska göra det.
 
 
 
Och på spotify
Kid Ink – Show Me



Arbete
Publicerat den

Hejsan!
 
Snart är den här lördagen över. Vart har den tagit vägen? Först så vaknade man klockan 6 men då tänkte jag nej inte än. Jag somnade om och vaknade sen 9 så mycket skönare. Sen åkte vi en snabbis till stan, men när vi kom hem så skulle jag hjälpa pappa med veden så han fick bära och jag fick fixa så den passade bra med varandra.
Om du inte något jobb och gillar att spela tetris så var det ett bra jobb för just dig. För ja gillade det inte men man måste hjälpa pappa i bland. När jag var klar med det så fixade jag i hop en liten film som jag blev nöjd över men ni får inte se den. Hehe.
 
Nu så är maten färdig plankstek, det ska bli gott.
ha det bra nu
Hoppas er lördag har varit bra
 



5 personer
Publicerat den

Hejsan!!
 
Sitter här på lektion då vi är endast 5 personer på pedagogiskt ledarskap. Bra lektion 
Sen blir det lunch se har vi prov sista lektionen. 
 
Sen har vi helg!!! skönt



Naglar målade!
Publicerat den

Hejsan!
 
Nu har jag målat naglarna lite fint! Det blev ett litet motiv efter min barndom.
Onsdagar är som vanligt börjar 9:40 sen har man 3 lektioner sen slutar man 13:20 skön dag eller vad säger man. Men när jag kom hem så blev det plugg och lite annat då jag har två prov den här veckan ett i morgon ett på fredag. Får se hur det går i morgon men det känns som jag kan det jag behöver.
Sen i dag har jag också anmält mig till konfirmations lägret där jag ska vara hjälpledare. Längtar mycket efter det faktiskt. Inte bara för att det är ett läger :)   
Så här ser mina naglar ut fast hittade bilden på internet!
 
Kram
 



Ledarskap
Publicerat den

Hejsan!!
 
´Den här dagen har inte varit precis  som andra tisdagar. För först så fick jag stressa mig till skolan men kom 8 min innan. Men sen när Samhällen skulle börja så sa dem att William var  på möte så den blev inställd. Samma sak med Svenskan och Engelskan. Så jag kunde ha haft sovmorgon. Men i stället för det så pluggade Hanna och jag Samhälle och Naturkunskap som vi har prov på Torsdag och fredag. Men sen tog Hanna och jag en fika innan matten som började 11:40. Men sen fick jag gå efter halva naturkunskapen för jag skulle hinna till Rödsleskolan där jag hade 8A i ledarskap. Det gick jätte bra dem var duktigare. Men om jag skulle få göra samma övning igen så skulle jag ändra vissa saker och berätta lite bättre. Men att bara hände i stunden. Jag är ändå nöjd med det och det var Anna också. Sen fick jag åka tillbaka till Oscars där jag skulle ha extra engelska.
 
Sen kom jag hem trött då så gjorde mamma och pappa mat tills jag kom hem och efter det tog jag en promenad. Som var väldigt skön då man bara kunde rensa tankarna och ha musik i lurarna och gå. Jag gick även för bi församlings hemmet för att prata med Helena om den andra ledaskapet jag ska ha  och det är fixat nu. Då är det bara till för mig hjärna och se vad jag ska göra. När jag kom hem så satte jag mig ner med  naturkunskaps boken för att läsa lite i den. Men nu så är klockan över nio och då tänkte jag skriva lite. 
Hoppas eran dag har varit bra.
 
Kram
 



Studiedag!
Publicerat den

Hejsan!
 
I dag har jag haft studiedag och det var väldigt skönt att få sova ut då det inte blev så mycket av det på lägret. Men vad är det läger då man sover halva dagen? Man ska gå och lägga sig sent och vakan tidigt och vara lite små trött på dagen. Så ska ett typiskt läger vara då man är med KU. Men om man åker på ett skytte så ska man helst inte vara så trött. Men nu så var det ett Ku läger med Knivsta. Jag vill att det ska hända igen då man fick nya vänner och hade det så skoj.
 
I dag har jag pluggat lite skrivit klart min planering till mitt ledarskap som jag ska ha med 8 A på Rödsleskolan.
Sen har jag också sätt några avsnitt av olika serier som jag behövde se. Har även jobbat lite här hemma. Så man har inte legat på latsidan hela tiden.
Men det var så fint väder 18 grader då kunde man ju inte bara sitta inne så jag tog en cykel tur. Det var skönt och behagligt.
 
Det blir snart att besöka sängen och ta till sig sin boken "Från boten finns bara en väg upp" och läsa lite ur den.
Kram
 
 
Här är bara några bilder på vad vi gjorde under lördagen! (Bilder tagna av Daniel)



Hem
Publicerat den

Hejsan!!! 

Nu har knivsta åkt och vi ska snart på mässa sen ska vi åka hem efter maten! Men man saknar redan dem flesta dem så roliga!! 
Vi träffa dem igen men det ska gå mindre än ett år!! 

Sen blir det en buss resa i 3 timmar hem! Får se om man somnar eller inte för jag är ganska trött nu. Men det ska till höra ett läger att man går och lägger sig sent och vaknar tidigt!! :D 





Bra dag!
Publicerat den

God kväll!! 

Nu blir det att sova efter en lång och bra dag! 
Den här dagen har varit en av dem bättre på länge! 
Vi har gjort mycket roliga saker 
Men även sätt på mello!! 

I morgon är det hem igen! Men ska bli skoj att komma hem men tråkigt att lämna alla nya vänner. Ser ju inte de så där mycket då dem bor iKnivsta. 

God natt nu alla!! :)  




Morgon
Publicerat den

God morgon!! 

Nu har min mage fått i sig lite frukost! 
Om så där 30 min ska vi samlas igen och börja dagen. 
Hoppas den här dagen blir bra och skojig. ;) 
Det känns lite som en sjukhuskorridor 

Kram ha en solig vår dag 
För här lysser solen fint:) 



Läger!!!!
Publicerat den

God kväll!

Ligger här i min säng nu på stjärnholm. 
Delar rum med Ida, Moa, Sara, Fanny, Johanna och Tilda. 

Det var roligt att träffa de från knivsta igen. Några bekanta men även några nya. Buss resan gick bra och det vi har gjort i kväll har också gått bra!! :) 

I morgon är det frukost klockan 8:00!! 
Ska sova nu så godnatt!!




Lektion
Publicerat den

Hejsan! 
Lektion!!

Sitter på min pedagogiska ledarskaps lektion och ska planera vad man ska göra med en klass 8:or. Vad ska man hitta på?? 

Men sen är det lunch :D tack för jag är hungrig!

I går var det kalmar där jag sköt tävling det gick så där! :) 
Men får se vad jag kommer på lördag!! 
Kram 




Läxor!
Publicerat den

Hejsan!
 
Vad har ni för er? Men själv sitter jag och gör engelska, det är inte det roligaste.
Vid fem i dag så var det så bra för att Oscar hade Twitter cam och då var man tvungen att kolla!
Han ringde två fans men inte mig! Men det får man se om det händer någon annan gång! :D
 
Kram!!



Snooza med Oscar! haha
Publicerat den

Hejsan!! (host)
 
En till dag som jag är sjuk! Kan jag inte bli frisk vill inte ha hosta. Det är så jobbigt.
Hanna kom nyss med engelska jag måste göra! Får se hur det går!
 
Som ni ser så har jag skaffat en ny designen! Vad tycker ni??
Jag ska börja med lite nya saker också som att lägga ut veckans låt och lite mer ni får kolla så ser ni!
 
Jag vet inte hur många av er som kollar på mig som ser på Snooza men det är sjuk kul morgon program av Simon Lussetti och Emil Beer! Dem släpper dem på deras Youtube kanal "Snooza med Simon och Emil"
I dag var Oscar Zia med och det var sjukt roligt i slutet. Ni måste bara kolla!
 
Dem är bara för goa :D Men Oscar är så sjukt skön och rolig tänk om man kände han!
 
Kram!



Hosta
Publicerat den

Hejsan!!
 
I dag har det varit en seg dag för jag har inte varit på toppform då jag hostar typ hela tiden och är sjuk.
Undrar hur jag mår i morgon om det blir någon skola då. Det får vi se i morgon.
Men det jag har levt på i dag är te och musik!
 
tycker ni alla kan kolla in Samir! Det finns vissa delar jag skrattar ihjäl mig.
Samir är bara en sådan cool och rolig kille. Börja kolla på hans kanal "Samir Badran"
 
Men god kväll nu!!



Sjuk
Publicerat den

Hejsan!!
 
Ligger här i min säng och kollar på serier!! Det får man göra när man är sjuk!
Så det är ingen skola för mig i dag, får se hur det blir i morgon men jag måste vara frisk till fredag då vi ska på lägger med KU. Det har jag längtat efter.
 



Happy Birthday Justin
Publicerat den

Vet inte hur jag ska börja det här men i mitt hjärta så finns det en person som har hjälpt mig så mycket när inte någon annan fanns på min sida. Jag vet att många tror att jag kommer sluta gilla Justin om ett år eller bara ett halv år. Men jag har funnits på hans sida i 4 år och mer en 3 månader. Så den som ska få min att inte stötta honom mer. Men det är en sak dem har fel. Justin kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. När jag växer upp och får man och familj, så tror jag att jag inte kommer vara lika galen men jag kommer ändå finns där på hans sida och berätta för mina barn om honom eller när jag tänker tillbaka på min tid som ungdom så är Justin det första som kommer upp. Om någon säger till mig att beskriva vad det är som jag gillar med Justin! Så vet jag faktiskt inte. Många tror nog bara för att han är så snygg. Men det var inte det jag föll för. Justin är ju en av dem snyggaste personerna på vår Jord, men det var hans ängla röst som bara får hela min kropp att bli varm. Så det är hela han som bara får mig att må bra på ett sätt som inte många kan få mig att känna.
 
Så i dag har jag gjort en tårta till min älskade underbara superhjälte, idol, inspiration. Han har blivit 20 år i dag och är inte en ungdom längre han har växt upp och blivit en man! Men om jag bara skulle kunna vara hos honom och se att han får värdens bästa födelsedag! För om en enda förstör den som dem gjorde föra året så sak dem få se på saker. Inte bara i från mig. För vi är en familj som stötar varandra och vår Justin i vått och torrt.
Grattis bästa JUSTIN DREW BIEBER 
 
 

#HappyBirthdayJustinBieber
Kram



Min dag!
Publicerat den

Hejsan!!
 
I dag har det varit speciell. Först så hade vi loppis i folketspark, det gick så där.
Sen kom man hem då fixade jag en tårta för det är ju någon som fyller år i dag!
Men sen så har jag tagit det lugnt och hjälpt mamma mad maten och skrev lite.
 
Men nu så är det mello på tv som gäller och sen blir det att sluta dagen med Never say never fast man såg den föra veckan!! :D men den är grym! Älskar den! <3
 
 
Kram!