Här ska det stå något!!
Publicerat den

Hejsan!
 
Jag kom inte på någon rubrik så det få bli den det blev.
Men vart ska jag börja! Jag kan ju börja med att berätta lite snabbt om helgen.
I helgen var jag på Öland som ni kanske vet med kyrkan då jag var ledare åt komfagruppen. Sjukt trevliga och härliga människor, Säger bara det. Vi var 64 personer där.  50 konfirmander, 10 unga ledare och 4 ledare.
På fredagen åkte vi här i från fyra kom upp dit runt halv sex. Då fick de sina rum och sen vi sex tiden skulle vi äta mat. Vi åt mat och sen planerade vi ledare kvällens aktiviteter som bestod utav massor av lekar. Sjukt kul tror även de andra tyckte det. Sen hade vi messa och såg på film Sune i Grekland. Sen skulle de gå och lägga sig där var det lite problem då vissa inte var trötta. Men vi ledare gick runt och sjön för alla och det uppskattade några (för andra kvällen vill dem att vi skulle göra det igen) Men vid halv ett så var det tyst så Moa som jag delade rum med kunde gå och lägga oss.
 
Lördagen vakande jag halv åtta och väckte konfirmanderna för sen var det morgon bön och frukost. Men även på förmidagen så hade dem sina lektioner. Vi ledare var inte med i början men i slutet var vi med då skulle vi göra en drama från en berättelse ur bibeln. Vi gjorde en nyare variant av den. Den blev jätte bra. Sen var det lunch. Efter lunchen så hade vi ledare planerat utom husaktiviteter som dem skulle göra. Så vi hade brändboll och fem kamp. Sjukt kul att se på. De var så duktiga. Efter det så fick alla ficka och sen var det gospel som vi sjöng. Sjukt kul då jag aldrig hade gjort det för. Efter gospel var det middag och efter det hade vi något som heter tros- vandring. En underbar sak att få uppleva. Då jag själv fick uppleva den på mitt komfa lägger. Men på kvällen hade vi två sjukt roliga lekar och kvällsmässa. Sen skulle dem gå och lägga sig efter kvälls fikan men det gick väl så där. VI gick in och sjöng för de vid tolv tiden. Men det var inte tyst framåt halv två men jag somnade två.
 
Söndagen så vaknade vi sju duschade och sen väckte vi konfirmanderna. Vi åt frukost och städade sen gick bussen hem runt kvart i nio. För vid elva var det hög mässa i döderhult kyrka där jag var ministrant. Det är sällan då alla ministranter är trötta. För det var bara 5 ministranter och alla vi var med på lägret. Men det gick, hela mässan blev bra.
(Några bilder har ni här)
 
Men i dag så har skolan bara rullat på som den ska . Gjorde ett Eng test på extra engelskan och klarade det: Sjukt glad. Sen kom man hem var ensam hemma till pappa kom hem som var vid halv åtta. Då har jag lagat pannkakor, pluggat, musik, använt Movie maker, dansat och sätt på tv. Men nu ska ja gå och sova. Så ni får ha det bra, Hoppas er morgon dag blir bra, Sovmorgon som vanligt!  :D
 
 
kram ha det bra!!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo