Längtar!
Publicerat den

God kväll!
 
Har inte haft så mycket tid i helg att uppdatera då jag i lördags hjälpte pappa med att bära ved sen på kvällen så jag på Harry potter. Vi åt även kräftor på lördagen!! Så gott.  På söndagen så var jag med Ku och klubb 14,5 i Sävsjö på bodaborg. Vi hade det super kul och allmänt trevligt. Jag var med Johanna, Lisa, Nora och Alma. Sjukt trevliga och underbara personer. Man kom hem klockan sju på kvällen så jag var så trött att jag bara typ ville sova. SÅ jag gjorde det förutom att jag låg och läste ganska länge.
 
Men i dag var det måndag som börjar dra mot sitt slut. Idag var det skola och först redovisning med Ludvig om självskadebeteende så han hade skrivit om samma sak. Sen trodde jag att vi skulle ha redovisning på ledarskapen men det blev ingen då bara två tredje delar var i skolan. Sen bara flög dagen vidare. Idrotten började vi med frilufsliv. Då vi ska göra en vandring den 13 maj, längtar inte. På flickjuniorena så hade de en liten påskvandring.
Jag kom hem och har pluggat lite och sen bara chatta och skrivit. Fick även reda på att mamma ska till Västervik på onsdagen på lovet. Då var jag snabb fram med telefonen och frågade Natalie vad hon skulle göra. Som tur jag har så skulle hon inte göra något då. Så vi bestämde att träffas. Så jag längtar sjukt mycket till den 23 april nu. För då ska jag få träffa min bästa vän jag aldrig har träffat. Men det känns som vi har varit vänner flera år men vi har bara haft kontakten ett par månader.
Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgon dagen.
 
Längtar till den 29 för då är det speedway i målilla igen det börjar äntligen! Som jag har längtat!!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo