hittat problemet
Publicerat den

Hejsan!
 
Nu ska jag gå och lägga mig men vill bara skriva det här innan för vet inte när bästa inlägg blir då jag ska bort klockan fyra i morgon!
 
Idag! Skolan var inte helt vanlig så oscarskåren hade årsmöte som hela vår klass gick på. Det var som ett vanligt årsmöte fast dem lottade ut en ipad mini. Men jag vann inte, det gjorde ingen i min klass. Fast den som van går på ES13 i Johannas och deras klass så jag har pratat med henne några gånger. Sen på psykologin fick vi reda på våra prov och jag fick ett B+ väldigt nöjd över det sen fick jag även reda på en engelska redovisning jag gjorde för ett tag sen jag fick ett D. Sjukt!! lycklig.
 
 
 Sen kom jag hem packade min väska så den står här det ända som saknas är toalett prylarna som åker ner i morgon. Läger!!
Sen tog mamma och jag bussen till Mönsterås där jag skött lite. I början gick det inte så bra, men när jag hade skjutit halva serien så kom jag fram till att jag gjorde ett fel. Jag hade handen för långt fram, då den ska vara mer rakare. När jag ändrade på den så gick det mycket bättre och fler tior. Så längtar till nästa gång jag ska åka och skjuta nu som jag inte vet när.  
 
När jag kom hem gjorde jag lite engelska, chattat med några kompisar och lyssnat på musik.
Bild från engelska lektionen
 
God natt ha det bra!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo